Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

Staby skole synger julen ind.

3. klasse fra Staby Skole sørgede for at sprede det gode julehumør.
Traditionen tro brugte 3.klasse fra Staby Skole et par dage i december på at tage rundt i lokalområdet for at synge julen ind og sprede den gode julestemning.
Torsdag d. 12.12. startede deres turné med et besøg hos Købmanden i Staby. Sammen med deres musiklærer, og skoleleder Lene Ettrup, der slog tonerne an på medbragt klaver, sang børnene en masse julesange. Til slut blev der uddelt sanghæfter og så stod den på fællessang med publikum. Blandt publikum var de ældste børnehavebørn fra Børnehuset Lærkereden, der nød at se de store børn optræde.
Fredag d. 13.12. startede 3. klasserne med at gå Luciaoptog på Staby Skole fra morgenen af. En stemningsfuld start på dagen for forældre, børnehavebørnene og de andre elever på skolen. Senere på dagen fik beboere og personale på Plejehjemmet i Sdr. Nissum fornøjelsen af det smukke Luciaoptog.
Dagli’ Brugsen Sdr. Nissum var næste sted på 3. klassernes turné. Her blev julen også sunget ind sammen med det fremmødte publikum, der alle kom i julehumør og nød den hyggelige stemning.
Sidste stop var hos Min Købmand v. Vandkanten i Thorsminde, hvor de fremmødte gæster nød de dygtige børns fine julesange.

Mette Husted Paakjær

Del på Facebook