Fortællevandring på Pilgrimsruten

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
09/06/2019
4:10 - 15:30


Fortællevandring på Pilgrimsruten

Årets Fortællevandring på Pilgrimsruten finder traditionen tro sted pinsesøndag den 9. juni. Gæsterne mødes før solen står op, så de sammen kan se lyset bryde frem.

Undervejs vil der blive fortalt kendte og mindre kendte historier af Rita Sønderby, som er formand for Nissum Fjord Netværket. Blandt andet vil hun fortælle den specielle historie om den store sten som står på Græmvej.

– Jeg synes, det er spændende, at vi kan holde Fortællevandring på Pilgrimruten i Naturpark Nissum Fjord, og området har så meget skøn natur og kulturhistorie at byde på, siger Rita Sønderby.

Vandringen starter ved Græm Strand og følger kvalitetsvandreruten i Husby Klitplantage op til Helmklink Havn, hvor havneforeningen står for morgenmaden. Undervejs er der et par km med stillevandring i det nye trampespor gennem klitterne.

  • Årets tema er ”Søg og du skal finde” og vi inviterer til fordybelse og nærvær. Her kan det være en hjælp med stillevandringen, hvor man bedre kan sanse naturen omkring sig og måske også bedre mærke sig selv, siger Karin Juul Jensen, som organiserer årets fortællevandring i samarbejde med Naturpark Nissum Fjord.

Et af højdepunkterne er frokosten, hvor Karen Marie German fra Restaurant Den Røde Plads stiller op med buffet ved Husby Skoles bålplads. Der bydes på lokale råvarer som kronvildt, lammekød og friske fiskefrikadeller. Gudstjenesten holdes i Husby Kirke, hvor pinsens budskab om Helligåndens komme formidles.

Vandreturen går gennem skov og klitter, hede og grusveje så landevejene stort set undgås.

  • Hvis man gerne vil have en anledning til at se pinsesolen danse og få sig en uforglemmelig oplevelse, kan det være en god idé at melde sig til og på den måde sikre sig, at man kommer op og afsted, siger Karin Juul Jensen.

Sidste tilmelding er onsdag den 5. juni, og der er plads til 90 deltagere.

Pris: 445,-

Mødested: P-pladsen ved Græm Strand

Kontakt: Karin Juul Jensen 30273115

Se mere på: https://issuu.com/karinjuuljensen/docs/fort_llevandring_p__pilgrimsruten_1