Staby Højskole den 25.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
25/09/2019
19:30 - 21:30

Lokation
Staby Sognegård


Staby Højskole den 25. er igen klar med en spændende sæson med højskoleaftner i Staby Sognegård. Allerede den 25/9 holder vi første højskoleaften med to fortællere.

Helge Thomsen fortæller om sin opvækst i Staby – og dermed fortællinger som han husker det.

Niels Sandgaard, Husby,  fortæller ”Hofmans eventyr om kvinders  valgret i 1849”, der venter en spændende fortælling om Niels tipoldefars liv og levned på Læsø i 1800-tallet.

Højskolen har fokus på det indblik og udsyn i verden med afsæt i den viden og erfaring, som ligger hos folk i området og derfor er vi også stolte af at kunne fortælle, at I sommerpausen er Staby højskole den 25. blevet medlem af Grundtvigsk forum, der arbejder for at bringe Grundtvigs tanker om frihed, ånd og fællesskab i spil i en nutidig sammenhæng.

Dette medlemskab giver højskolen nogle nye muligheder fremadrettet og understreger vores målsætning om at vi skal dele de fortællinger og den store sum af viden der eksisterer i vores lokalområde. Vi skal have enhver på scenen som har en historie.

 

De øvrige højskoleaftner i efteråret er:

 

25 oktober, Pallisbjeg ved Tove Hoppe, og Pallisbjerg som  drengehjem ved Lennart Trolle.

Den 25 november vil vi gerne markere folkehøjskolernes 175 års jubilæum med forestillingen Grundtvig og kvinderne ved Else Mathiassen – tidl. forstander på  Vestjyllands højskole

 

Vi glæder os helt vildt til en fantastisk sæson med  højskoleaftner i Staby.

Alle fra nær og fjern er naturligvis velkomne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *