Den Gode Fortælling

THORSMINDE VISER VEJEN!!??

https://realdania.dk/nyheder/2021/02/thorsminde-viser-vejen-med-vestkyst-koncept?utm_medium=email&utm_campaign=Thorsminde%20viser%20vejen%20med%20nyt%20vestkyst-koncept&utm_content=Thorsminde%20viser%20vejen%20med%20nyt%20vestkyst-koncept+CID_e04cb16eef189fd9ee3f9fff9f869ffc&utm_source=Nyhedsbrev&utm_term=Thorsminde%20viser%20vejen%20med%20nyt%20vestkyst-koncept

 

VED AT FØLGE DETTE LINK kommer du til en beskrivelse af projektet “WAYFINDING”.

Et projekt betalt af Realdania og med  lidt fra Holstebro Kommune. Projektet skal udvikle en turismeplan fremmod 2025, hvor Thorsminde bliver en nøglede-stination i vestkystturismen. Som man spår en vigtig rolle i fremtidens turisme. Projektet skal konkretisere og markedsføre muligheder for turister i vores område. Det kan være vandreture, kulturperler?, udsigtspunkter, oplevelser og alle de andre muligheder vi kender.

Vi glæder os til at se realiserede resultater.

GENNEMBRUD VED HUNDESKOVEN.

NU LYSNER DET i skoven nord for Husby!!

Der er i dag fældet ret meget træ inde i skoven og langs med Klitvej.
Tilsyneladende er der nu givet grønt lys for at anlægge cykelstien også der, så det farlige stykke kørsel på Klitvej kan undgås.

Vi glæder os.

Jeg blev så sent opmærksom på tiltaget, at jeg ikke i dag kunne nå at få fat på en ansvarlig i kommunen. Men jeg prøver i morgen. Jeg ved, hvem jeg skal have fat på.

NYT!!!!!!!!!!!!!!!!  (onsdag morgen)

Jeg har nu talt med velunderrettet kilde i kommunen og der er endelig fundet en løsning på problemet med at komme gennem skoven med cykelstien. På det første stykke fra syd og til cirka midt på skovstrækningen, slår cykelstien en bue mod øst, altså ind i skoven i en længde af ca. 250 m. Her får stien en speciel og udsøgt belægning, som styrelserne har godkendt. På strækningen videre nordpå forløber stien langs Klitvej og får på den strækning den generelle sorte asfaltbelægning.

VKA (entreprenøren) er vist godt tilfreds med at kunne fortsætte arbejdet på denne strækning, når man nu er færdig helt hen til Fjand? Asfalt kan først lægges på, når jordtemperaturen er noget højere. Det ser pænt ud!

cykelsti ved Ondaftenvej

CYKELSTI MED PARKOUR?

cykelsti ved Ondaftenvej

BRAVO!  Cykelstien mellem Husby og Fjand er færdig på en lang strækning. Der mangler stykket fra Hagevej til Bjerghuse/Fjand og stykket gennem Klitplantagen.

Her kræves desværre at man bevæger op på Klitvej på et ikke helt ufarligt sted. Det er bare så ærgerligt, at man ikke kan få lavet det stykke også. Vi kunne da i en periode godt nøjes med en grusbelagt sti gennem skoven??

Men cykelstien er faktisk imponerende flot og en del har allerede “indviet” den. Den har været vanskelig at lave og VKA har vist gjort et flot arbejde?

TILLYKKE. DEN SKAL NOK BLIVE BRUGT FLITTIGT.

 

KOLLEKTIV AVANCEMALING!

Tirsdag aften gik et sjak igang med at shine købmandsbygningen i Staby op.

Der var glade smil og maling nok. Der er også pensler nok, så de der har tid kan

bare komme og deltage så lang tid de vil. Her onsdag begyndte man fra morgenstunden.

 

 

Anledningen er jo at Anita vil afhænde butikken til foråret. Derfor gør alle i Staby en indsats for at gøre det attraktivt for en ny frisk købmand.

Pris til St. George i Thorsminde

Vi er meget glade og stolte over, at Strandingsmuseum St. George er blevet tildelt udmærkelsen ”Travellers’ Choice Winner 2020” på Tripadvisor, verdens største rejseplatform.

Det betyder, at museet nu er blandt de 10 % højst placerede attraktioner i hele verden, der anbefales på Tripadvisor.

Udmærkelsen er baseret på de mange positive anmeldelser af Strandingsmuseum St. George, som tilfredse museumsgæster har lagt ind på Tripadvisor, og som vi siger tusind tak for:

https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g2477395-d6963986-Reviews-Strandingsmuseum_St_George-Thorsminde_Holstebro_West_Jutland_Jutland.html