Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

KNALLERT AMOK I UNGEHUSET!!

En rigtig knallert? En Puch Maxi (tror jeg) med mælkekasse på bagagebæreren. Så kan det for “gamle” ikke blive bedre. Den er flot vedligeholdt og helt ren!

Men den stod ikke alene fredag eftermiddag ved UNGEHUSET på Skråvej bag Staby. I løbet af kort tid var der linet flere flotte scootere, lette mc’er og knallerter op i ly for haglvejret. Man ser, at UNGEHUSET mangler beklædning. Der arbejdes på det. SPONSORER ER STADIG VELKOMNE!!!

Der er 16-17 aktive drenge involveret i at renovere huset. De er fælles om interessen for knallerter/motorer og huset indrettes med et værksted med lift, et værksted for mekanisk reparation mm., et opholds-og hyggerum. Der er køkken og toilet mv.. OG DET KUNNE TÆNKES AT INDRETTE ET “PIGEKAMMER”. Medens jeg var i UNGEHUSET kom der kun en pige!! Jer er der også plads til. Kom bare!

 

 

 

Der blev disket op med grillede frankfurtere og kæmpepølser. Sodavand og kaffe. Det var rigtig hyggeligt.  Primitivt, men en god indsats er gjort.

Der mangler en del endnu, så både sponsorer og arbejdskraft er velkomne og gerne flere unge. Både piger og drenge. De der er der nu er skolesøgende enten i Ulfborg eller på efterskole. Nogle få er i job. Kom bare. Det er et godt sted!!

Del på Facebook