Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

BUSRUTE 270 INDSKRÆNKES!!

BUS I VEST????

Teknisk Udvalg besluttede i mandags, at vores buskøreplan for 2024 kommer til at se sådan ud, dvs. stort set kun skolebuskørsel fra august 2024, og INGEN buskørsel i sommerferien 2024.

Derudover håber vi på, at vi fortsat får “busafgange” med FLEXbus og PLUStur, samt at vi får lavet et knudepunkt på Ulfborg Station, der vil gøre FLEXtur billigere . Dvs. til 3 kr. pr. km.

Nu ca. 147kr fra Thorsminde til Ulfborg Station (+ ca. 76 kr. extra til Holstebro), mod forhåbentlig omkring 70 kr., hvis vi får knudepunktet i Ulfborg.

 

Der er høring på de implicerede busser på www.midttrafik.dk under køreplanen for bus 270, men buskøreplanerne er ikke lagt ind endnu .

Men der bliver høring fra d 8 . – 21 januar.

 

Læs også:

https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/nu-kommer-nye-koereplaner-for-busruter-i-hoering?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75193&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Transport

 

Nu kommer nye køreplaner for busruter i høring

Teknisk Udvalg lægger op til at sikre busser til ungdomsuddannelser i Holstebro og til områder uden anden betjening med kollektiv trafik, når bybusserne stopper med at køre til sommer. Alternativet til busser er Flextrafik, som bliver billigere i Holstebro by.

www.holstebro.dk

 

ALLE BORGERE, også dem der IKKE tager bussen, opfordres til at skrive et høringssvar!!!

 

Med venlig hilsen

Jane Hove Christensen

Staby

Del på Facebook