Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

Er der behov for en græskar-smadrebane i Staby?

Det virker til at der er nogen i Staby eller omegn der mangler et egnet sted at smadre deres (eller måske ligefrem andres) græskar. I tidsrummet fredag aften eller natten til lørdag har en gruppe personer i ly af mørket mødtes bag Knallertuniversitetet og smadret indtil flere græskar, samt lavet hjulspin på græsplænen.

Vi må nok antage at det er unge mennesker der ikke selv besidder et godt sted at smadre græskar, og at det er en chauffør af en bil med en ualmindelig lille   motor der har brug for noget vådt græs til at få hjulene til at snurre.

Der har i tidsrummet ikke været aktiviteter eller personer i Knallertuniversitetet så det er umiddelbart ikke personer med tilknytning dertil der har moret sig på pladsen.

Men hvis der er en gruppe personer (nok unge) derude der er på udkig efter et sted de kan smadre deres græskar og lufte deres små motorer, vil vi da fra Vesterhavsklyngen gerne i kontakt med dem og se om vi kan hjælpe dem med at finde et egnet sted. Når de altså lige har ryddet op efter dem selv……

Er der nogen der har set eller hørt noget?

Er der evt. nogle forældre der ved at deres unge har hængt ud i Staby sent fredag aften?

Evt. kontakt kan tages til Morten Paakjær på 5124 6934

Note: Der er som sådan ikke ødelagt noget, men det ville da være fint om man lige ville rydde op efter sig selv. TAK.

Del på Facebook