Kend din klynge · Besøg den levende legende “Tvindkraft”

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
04/04/2019
19:00 - 21:00

Lokation
Tvind Skolecenter


I anledning af at den “levende legende” Tvindmøllen – som både kan beskrives som pioneer og veteran – har produceret grøn elektricitet i 40 år, inviterer skolerne på Tvind til rundvisning.

Vi mødes på parkeringspladsen foran møllen kl. 19 (hvis det regner går det fint at søge i ly nede i møllekeglen), hører kort om den fantastiske historie om møllens tilblivelse, udvikling og planerne for det nye styresystem.

Derefter får vi en kop kaffe eller te + noget godt at spise til, på “Banegården” som administrationsbygningen på Tvind kaldes.

Her bliver det mulighed for at høre mere om de skoler og botilbud som har til huse på Tvind i dag. Elever fra Dagskolen vil fortælle om der naturprojekt de har besøgt i Malaysia. Dem der gerne vil en tur op i møllen, kan komme til det. Dem der gerne vil se Ungdomshøjskolen PTG’s “Madum Bæk projekt” med natursti, træhuse og bålhytte – kan komme til det. Dem der gerne vil høre mere om ballonholdets planer og aktiviteter kan komme til det.

Hvis Det Nødvendige Seminariums gule bus er kommet godt tilbage fra Vest-Afrika kan man høre historier om de lærerstuderendes eventyr.

Det bliver kort sagt en helt afslappet, hyggelig sammenkomst for alle som er interesseret i at se møllen og de andre aktiviteter på Tvind.

Tilmelding ikke nødvendig – vi ses bare på dagen!

Her er en udmærket artikel hvor man kan læse mere om den spirende “energi-turisme” som også kommer Vesterhavsklyngen til gode:

https://www.danskenergi.dk/artikler/vestjyder-abner-fabrikker-energi-turister?utm_medium=email&utm_campaign=4+januar+2019&utm_content=4+januar+2019+CID_68657ab784fbc7626d7de752993fdfd2&utm_source=Campaign+Monitor&utm_term=I+Vestjylland+samles+lokale+om+at+fortlle+historien+om+den+moderne+vindmlles+arnested+og+de+grnne+visioner+i+Ringkbing-Skjern+Kommune&fbclid=IwAR33gRld3QkFWBmdk71WkjrIRAf9jWidjGs09qxgTQDOjR2nx92ifOiKNoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *