Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

FARVEL FJAND!!!

  Fjand gårdbutik havde mange besøgende på denne lidt sure og blæsende lørdag. Flaget var oppe og der holdt mange biler. Noget var i gang?

  Straks man kom indenfor mødtes man af aktivitet. Per (Kjeldsgaard) selv var travlt beskæftiget med at pakke ind og butikken var levende med mange kunder. Børn blev underholdt i legestuen på vejen ind til “Cafe Wejste Hus”, hvor der var fyldt op med venner og bekendte, som blev trakteret med glas med drikke, snacks, kaffe, kage og Anthony Ryan som underholdt med små anekdoter og tilhørende sange.

Rigtig hyggelig og en fin måde at sige farvel og tak for 20 års indsats i Fjand. Efter at stedet blev sat i stand med gode spejdervenners hjælp, er det lykkedes at skabe et åndehul,  som vi har besøgt til musikaftener med f.eks. Blåbærrene og mange andre. Galleri, fester, busbesøg og så videre har bragt liv i de gamle lokaler. Vi har været glade for at komme der

Maj-Britt (Schwartz) stod  og glædede sig over det store fremmøde og over den gode tid hun som “københavner” har haft her med Per, som dog er fra Holstebro. Nu glæder de sig til en ny tilværelse i Herning. Dog med hjælp til den nye værtinde på Fjand Gårdbutik i en overgangsperiode.

TAK FOR JERES INDSATS HER OG JERES BIDRAG.

LYKKE TIL FREMOVER.

Del på Facebook