Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

FILM OM VESTERHAVSKLYNGEN – Input søges

Vesterhavsklyngen er i gang med at få lavet en lille reklamefilm omkring Vesterhavsklyngen.

Filmen skal bruges i markedsføringen af Vesterhavsklyngen både som et godt sted at bo og flytte til, men også som et dejligt sted at holde fri og ferie.

Det er Vesterhavsklyngens bestyrelse der står for arbejdet med filmen, men modtager meget gerne hjælp, support og ideer fra borgere og sommerhusejere i vores område, så vi sammen kan få de allerbedste ”skud i kassen” af vores fantastiske og unikke område.

Lige for tiden arbejder vi med hvad der skal filmes, hvordan det skal filmes, hvad der skal ”speakes” til og så videre. Dette arbejde pågår igennem maj måned. Vi forventer at optage medio juni.

Der er stor fokus på at få klippet filmen sammen så den fremstår som en samlet fortælling om Vesterhavsklyngen og ikke som 5 små historier om 5 små landsbysamfund. Desuden vil fokus være på naturen, dagligdagen i Vesterhavsklyngen, de mange frie udfoldelsesmuligheder, autenciteten og allerhelst noget lidt skævt og anderledes, alt sammen tilsat en god portion vestjysk humor.

Har man ideer og input eller kunne man godt tænke at involvere sig i filmprojektet er man velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen. I forhold til at skabe input til filmen har vi i bestyrelsen opdelt områderne imellem os ud fra hvor vi er bosiddende, således at vi hver især, indledningsvist har et område at fokusere på. Så har man input må man meget gerne henvende sig til ”sin person i lokalområdet”. Især søger vi nogen fra Madum der kunne tænke at involvere sig en smule.

Områderne er fordelt således:

Frank Weber (3026 6036) Staby (og Madum ind til videre)

Anette Lillevang (2928 5383) Sdr. Nissum

Kirsten Werner Kyndi (2890 1597) Thorsminde

Morten Paakjær (5124 6934) Husby

Filmen er finansieret gennem sponsorater fra lokale erhvervsdrivende. Vi er både meget stolte og meget glade for den store opbakning erhvervslivet har vist os, og vi vil gøre vores ypperste for at få den bedst mulige film i kassen.

P.v.a. bestyrelsen – Morten Paakjær

Del på Facebook