Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

GENINDVIELSE I HUSBY KIRKE.

Regnen silede ned søndag formiddag og alligevel strålede lyset gennem de renoverede blyindfattede ruder i Husby Kirke. Yderligere var kirken fyldt, så “man skulle tro det var juleaften”. Og det nye alter stod i sin egen glans. det var væsentligst derfor vi var kommet. Netop for at indvie det, som er lavet af kvadrer udhugget af sten fra slusen i Thorsminde. Der var frisket op i kirken og der var blevet renere luft efter at kirken har været åben i så lang tid under byggefasen. Renere luft ifølge kirkesangeren!

Det var en helt højtidelig indledning med procession ved provst Margrethe Dahlerup Koch, præst Jakob Sandal og Tage Andersen med Carsten Jacobsen fra menighedsrådet, som bar udstyret til alteret. Kirken og alteret blev velsignet af provsten og dermed indviet til guds ære og tjeneste. Derefter sædvanlig gudstjeneste med en god prædiken om at være stærk i troen, at tro og at have selvtillid.

Altergang med nadver for rigtig mange og ved udgangen en god samtale om at tro og om at komme videre. Som afslutning på en god formiddag var der frokostmiddag på Ledgaard. Rigtig mange deltog også i den og festliggjorde dermed dagen.

Del på Facebook