Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

Mød dine lokalpolitikere

Onsdag d. 24 april er der Generalforsamling i Vesterhavsklyngen.

I den forbindelse har foreningen inviteret vores 3 mest lokale lokalpolitikere, Lene Dybdal, Karsten Filsø og Erling Pedersen, til at deltage.

Der er flere formål med invitationen. Først og fremmest vil foreningen gerne fortælle lokalpolitikerne omkring foreningens aktiviteter. Men i lige så høj en grad vil foreningen gerne at lokalbefolkningen får mulighed for at komme i dialog med vores nærmeste politikere og få en uformel snak omkring stort og småt.

I praksis vil det forgå således at først vil der blive afholdt ordinær generalforsamling j.f. vedtægterne og dernæst vil der blive mulighed for en fri og åben snak eller dabat omkring emner der bringes op af de deltagende. Der er således ikke fra Vesterhavsklyngens side på forhånd valgt nogle emner der skal behandles. Det er helt op til deltagerne på generalforsamlingen at bringe emner på banen, eller stille spørgsmål eller forslag til de 3 fremmødte lokalpolitikere.

I.f.b.m. Generalforsamlingen i 2022 var de 3 lokalpolitikere også inviteret og der var en meget positiv tilbagemelding fra deltagerne. Så nu forsøger vi at gentage succes’en.

Generalforsamlingen afholdes i Mindbocenteret i Thorsminde, onsdag d. 24. april kl. 19:00.

Er man ikke i forvejen medlem af Vesterhavsklyngen kan man blive det på aftenen, såfremt man er over 16 år og enten er bosiddende eller har sommerhus i lokalområdet.

 

 

Del på Facebook