Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

MUSIK I MASSEVIS PÅ PLÆNEN VED PALLISBJERG

 En afslappet arrangør – Finn Lange – før første gruppe skal spille lørdag eftermiddag den 3. juni.

 Gæsterne ankommer efterhånden i flot solskin med et flot Pallisbjerg som baggrund.

 Første gruppe var Coffee Moon fra Ulfborg. god solid dansk og udenlandsk rock fra de sidste 50 år. Musik af Michael Jackson, Eagles, Michael Falch, TV-2 osv.. Kopier eller fortolkninger af de numre vi kender. Et fint indslag til et voksnet publikum..

 Finn and the Huckleberries fortsatte efter at vi havde fortæret en hel grillestegt gris med flot tilbehør af flødekartofler og flere ingredienser til selvblandet salat. Og grisen var grillet rigtig flot. Til de der ikke nåede at tilmelde sig grisen, var der grillede store smagfulde pølser. Og til alle var der øl i mængder, vin fra “Fjand Vandværk”, kaffe og kager. Finn med sine venner spiller meget blues og countrymusik, som “Diamonds in the sun”. Ud over de tre på fotoet gemte der sig en udmærket keyboardspiller bag scenetæppet th..

                                                                               

Blandt et feststemt publikum var nogle elegant klædte, andre havde taget deres cowboy-outfit på med spidse “shit-spread-boots” og ternet skjorte med hat. Festligt. Mange havde husket en plaid eller varmt tøj. for det blev en kølig aften, da solen var bag træerne.

Vi er nu billedmæssigt senere på dagen og man er rykket ind i teltet for at få læ og dække for kulden. Imedens arbejdede musikere og især lydmand (manden på jorden foran scenen) ihærdigt på at skifte instrumenter og elektronik til aftenens sidste gruppe: “Ryan’s Rebels” som spiller country/rock. Ledet af Anthony Ryan, der er fra New Zealand.

 Det blev en lang musikaften med gode indslag og god stemning.

Del på Facebook