Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

NYT LIV I GAMMEL BUTIK!!

Måske genkender man min sixpence og mit skrivepapir på disken? Det er ikke det eneste genkendelige? Vi er i den tidligere bagerbutik i Sdr. Nissum. Og vi genkender bindingsværket og diskene. Alt inventaret er som det var. Også den elektroniske købetjening. Og udvendig er Hans murer i gang med at pudse facaden.

Men ellers sker der nyt! Vicky Arbjerg og Jan Hansen er for nogen tid siden flyttet til Sdr. Nissum til et hus næst ved bagerbutikken. Hund der kræver plads og en halvstor dreng kræver også plads. Jan kører (næsten hver dag til Herning til sine cykler, Men Vicky kan være her hver dag.

Da begge har erfaring fra fødevareforretning/cafe, så kunne de ikke lade muligheden med at fylde en tom bagerbutik, gå dem forbi. Så de har med starthjælp fra restaurant VESTERHAVET åbnet en forretning med salg af delikatesser. Kager, smørrebrød, pålægsboller, røget og stegt fisk.

På det øverste billede ser man nok, at det er Jan og på det nederste har Vicky travlt med at rette til. Jeg købte et landgangsbrød og to muffins. det var bare i orden. Selv brødet var sprødt og pålægget smagte .

Man skulle være på Facebook under Deli-katessen .

VELKOMMEN OG HELD OG LYKKE . FLID HJÆLPER OG VI ANDRE STØTTER.

 

Del på Facebook