Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

Oversigt over Generalforsamlinger

2024 står for døren, og snart melder højsæsonen for de årlige generalforsamlinger sig. Det kan være svært at holde overblik over hvornår de forskellige foreninger afholder deres ordinære generalforsamlinger, men Vesterhavsklyngen vil gerne hjælpe på vej. Derfor er vi påbegyndt en liste – et overblik over hvornår hver enkelt forening holder generalforsamling. Indtil videre er listen ikke så lang, men ved fælles hjælp kan vi danne os et godt overblik. Derfor opfordrer vi til at bestyrelser for alle områdets foreninger sender os en kort besked om hvor og hvornår I holder jeres generalforsamling så optager vi den på listen. Ydermere gør vi en kort notits i vores fælles kalender på Events – Vesterhavsklyngen.

Så hvad skal du gøre?

Så snart du ved hvornår din forening afholder generalforsamling sender du en mail til: kalender@vesterhavsklyngen.dk med:

  • Foreningens navn
  • Dato og tidspunkt for generalforsamlingen
  • Lokation

Hvis du på et senere tidspunkt laver et opslag med flere detaljer omkring generalforsamlingen, så som program, tidsfrist for forslag, tilmeldingsfrist m.v. er du meget velkommen til at sende et færdigt opslag i pdf eller jpeg format til samme mailadresse, så opdaterer vi opslaget i kalenderen, og annonceringen kommer på infoskærme og i det ugentlige nyhedsbrev.

Vi vil gerne opfordre alle lokale foreninger til at bidrage til dette initiativ, også mindre foreninger, da det kan hjælpe til at skabe overblik.

Foreløbigt ser oversigten således ud:

 

Del på Facebook