Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

STØTTE TIL STØTTEFORENINGEN.

                   

St. George Støtteforening havde allieret sig med sangeren Gitte Smith og pianisten Sussi Robinson for at vi kom tonerent gennem julens sange. Der var god sangstemning og vi blev varmet godt op til at skulle synge for derhjemme.

                                     

Undervejs i sangene blev stemmebåndene behørigt smurt og efter et par solosange fik vi vores gløgg med tilbehør og velsagtens Christinas ølkage/krydderkage, som med et strøg smør var “som i gamle dage”.

Efterfølgende fortalte Kurt Madsen med lune om jul i Thorsminde, da han var barn. Traktement som vi bruger det i dag, men noget mere enkelt med indkøb og gaver. Ganske vist var der to købmænd og en slagter i Thorsminde dengang, men man måtte jo selv lave alt fra bunden. uden fryser og andre hjælpemidler. Men dog fik man sædvanligvis ikke fisk juleaften. der skulle det være fint. Juletræerne kom en sælger fra Bøvlingbjerg med. Træer til alle.

                                           

Efter en fornøjelig og hyggelig aften kunne vi i mørket på vej hjem nyde det flot illuminerede anker fra St. George.

Der er mulighed for at mange flere er medlem af støtteforeningen. Der er mange opgaver du også selv kan have glæde af at udføre. Kontakt bare  st.george.venner@gmail.com og få mere at vide. Eller ring til Strandingsmuseet på 21188005 og meld dig klar.

Del på Facebook