Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

TVIND ÅBNER SIN MØLLE.

 

 

 

 

Der var åbent hus hos Tvind i lørdags.

Jeg prøvede at besøge stedet, som jeg dog kender fra tidligere gode indholdsberigende besøg. Men ingen velkomst ved møllen. Et besøg i dens indre, hvor tilblivelsen er skildret var igen interessant ( men noget politisk?). For dog at få noget ud af det, beså jeg så skulpturparken med skulpturer fra Zimbabwe. De er ganske flotte og bygningerne er jo shinet op med staffage og farver ved Jan Utzon. Området er et besøg værd!

Jeg kunne have læst indbydelse, for der stod, at der var møde i sportshallen.  Der kom jeg til i kaffe/kage pausen. Kort tid hørte jeg på Jane Kruse fra Folkecenter for vedvarende energi. Jeg gik ret hurtigt. Mere end indforstået.

Før jeg forlod stedet tog jeg et billede af den faktisk imponerende og dygtigt udførte mølle, der trods storheden “kun” leverer 900 KW. Angiveligt ½ kraft for at sikre længere levetid.

Del på Facebook