Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

VÅD HAVEVAND(R)ING PÅ MOSEVEJ.

Susanne (og Karsten) Jacobsen bød velkommen med et smil og paraply til en skøn havevandring i deres smukke have. Hunden kiggede på og nød også den velplejede have. græsplanen tager “Robert” sig af. Resten ordner Susanne.

Velplejede bede med stauder og lidt specielt de flotte orangefarvede “dværggeorginer”. Der var skønne rosenbede og beskårne træer. Utroligt hvad læ og flid kan få ud af jorden selv her i Vestjylland. På familiens luftfoto af gården ser man, hvor bart der var for bare 50 år siden. Nu er alt frodigt og til nytte og fryd.

Den vel 1 tdr. land store have har mange gode perspektiver. Her tv. ses hønsehuset, som skulle være tidligere maskinhus fra Rom Flyveplads?? Og sidst et lille kig ind i den velplejede gårdsplads med indmuret møllesten. I øvrigt utroligt flotte 150 år gamle sten med velfugede mure.          Og så var der kaffe med hjemmebag og god snak i havestuen. (der blev senere end billedet fyldt pænt op og det blev rigtig hyggeligt trods regnvejret, der givetvis holdt mange hjemme)

 

Tak for initiativet.

Del på Facebook