Vedersø Klit Badehotel

Jeg ved godt, at badehotellet ligger uden for klyngen, men det er dog meget tæt på. Og hotellet har altid været en del af livet i området. Også for beboere i klyngen. Altså tillader jeg mig at skrive dette. Ofte mødes jeg med spørgsmålet om, hvorledes går det med hotellet? Så nu svarer jeg.

Vi var der i aftes og såvel mad som betjening var ovenud. Spændende mad, raffineret vil jeg sige. Det står mål med de bedste. Og uden at forklejne andre er det i en højere klasse, end vi er vant til. Og de unge forpagtere har udviklet sig helt utroligt i forhold til for et år siden.

Jeg tør godt at anbefale stedet. Det bedste i vores nærhed!!

 

1 thought on “Vedersø Klit Badehotel

 1. Oliver Mogensen

  Kære Niels

  Mange tak for din fine kommentar. Den er vi meget glade for.
  Vi glæder os til at se dig igen. Vi kæmper videre.

  Venligst
  Oliver Mogensen
  Vedersø Klit Badehotel

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *